Kom zondags heerlijk ontbijten bij Bij Hen!

Kom zondags heerlijk ontbijten bij Bij Hen!

Vanaf zondag 1 september kan iedereen bij Bij Hen terecht voor een heerlijk ontbijt. Of je nu zin hebt in een compleet ontbijt of kiest uit één van de gerechten, alles is mogelijk!

Elke zondag van 09:00 tot 12:00 uur is het mogelijk om met elkaar te genieten van een lekker ontbijt. Op deze prachtige plek midden in een groene omgeving en grenzend aan het mooie wandel- en fietsgebied Zegersloot zal Bij Hen de zondagochtend voortaan nóg leuker maken.

Gasten hebben de keuze uit een compleet ontbijtarrangement voor € 11,-. Het ontbijt bestaat uit een schaaltje divers en vers fruit, een kopje koffie of thee, en een glas jus d’orange of een gezonde smoothie. Om het ontbijt af te maken kies je vervolgens uit een van de volgende gerechten: Wentelteefjes, Griekse yoghurt, Roerei, Smashed avocado, Spiegelei Italië of een Klassiek ontbijtje.

Alle gerechten zijn ook los te bestellen en daarnaast heeft Bij Hen gedacht aan de kleine eters. Kinderen kunnen bijvoorbeeld kiezen uit een glas jus d’orange, een smoothie of een glas appelsap. Daarbij krijgen ze ook een portie vers fruit, een minicroissant en een verse boterham met zoet beleg. Is het ontbijtje op? Dan vermaken je kinderen zich buiten op het gras, waar ze kunnen klimmen, glijden en klauteren in de speeltoestellen of spelen ze binnen in de speelhoek onder de trap, die binnenkort wordt gerealiseerd.

Loopt bij jou het water al in de mond? Reserveer dan een tafeltje door te bellen naar 0172-820002 of kijk op de website van Bij Hen onder Ontbijt.