• 43407 bijhen11.jpg

Feestjes

Onvergetelijk en alles naar wens

Bruiloft, verjaardag, jubileum, kerstborrel of vergadering? Op onze sfeervolle, goed bereikbare locatie bieden wij verschillende mogelijkheden voor een besloten bijeenkomst voor 10 tot 200 personen. Wij hebben alles in huis voor een onvergetelijk feest. Van een buffet tot luxe hapjes en van de champagne tot aan de drive-in show of de coverband: het is allemaal bespreekbaar en wij zorgen dat het perfect geregeld wordt!

Ben je op zoek naar de ideale trouwlocatie in Alphen aan den Rijn? Ook dan ben je Bij Hen aan het juiste adres. Bij Hen is een officiële trouwlocatie en daarmee ook de ideale omgeving voor de mooiste dag van je leven. Al jullie wensen met betrekking tot de ceremonie, het eten, de muziek en het feest komen hier uit.

Het restaurant ligt middenin het Groene Hart. In het Heempark welteverstaan, een prachtig wandel- en fietsgebied in het verrassende Alphen aan de Rijn. Je vindt Bij Hen tegenover de kinderboerderij, naast de midgetgolfbaan en op loopafstand van de Zegerplas. Er is dus genoeg te doen voor jong en oud!

Eerst nog wat ideeën opdoen? Bekijk dan onze feestavondarrangementen:

Brochure 

*De gerechten voor diner en buffetten kunnen per seizoen verschillend zijn