Eerste Food & Wine Festival van start

Eerste Food & Wine Festival van start

Organisatoren bistrobar Bij Hen en Wijnbar&Zo hebben het Food & Wine Festival geopend. Dit weekend kunnen wijnliefhebbers en foodies proosten op het laatste vakantieweekend op het terrein van Bij Hen in Park Zegersloot.

Vanwege de slechte weersvoorspelling is het terras deels overkapt en is ook de bovenverdieping van Bij Hen opengesteld. Gelukkig belooft de zon zich ook regelmatig te laten zien vandaag.

Genieten van good food, good wines and good times is het motto van het Food & Wine Festival. Verschillende gerechtjes en wijnen staan voor je klaar. Ook bierdrinkers kunnen hun hart ophalen, Brouwerij De Molen uit Bodegraven is aanwezig met hun bijzondere assortiment ambachtelijk gebrouwen molen- en speciaalbieren.

Bezoekers boven de 18 jaar konden vooraf toegangskaarten kopen voor het hele weekend of voor een weekenddag. Je ontvangt bij binnenkomst je eigen wijnglas. Kinderen zijn ook van harte welkom om te komen midgetgolfen op het terrein. Zaterdag is het terrein nog geopend tot 23.00 uur en zondag ben je welkom van 14.00 uur tot 21.00 uur.

Praktische informatie

Aangeraden wordt om op de fiets of lopend te komen. Er is maar een beperkt aantal parkeerplaatsen voor de deur van Bistrobar Bij Hen.