Werken in de keuken Bij Hen… Tel uit je winst!

Werken in de keuken Bij Hen… Tel uit je winst!

Ben jij een chef-kok, zelfstandig werkend kok of keukenhulp en ben jij op zoek naar een leuke nieuwe job in de buurt? Kom dan werken in de keuken Bij Hen en werk mee aan een geheel nieuw concept!

Wat we zoeken

  • Chef-kok*
  • Zelfstandig werkend kok*
  • Keukenhulp (koksdiploma geen vereiste)

Wat Bij Hen is

Restaurant Bij Hen is een sfeervol familierestaurant midden in het recreatiegebied Zegersloot en tegenover de kinderboerderij. Vanaf ons terras kijk je op de speelweide en de midgetgolfbaan. Wij zijn vanaf oktober tot maart vanaf 12.00 uur open voor koffie, lunch, borrel en diner, behalve op dinsdag. Vanaf het voorjaar tot oktober vanaf 10.00 uur.

Wat je gaat maken

Wij zijn gespecialiseerd in kip, die we op vele verschillende manieren bereiden. Naast kip staan ook heerlijke andere gerechten op de kaart, zowel vlees, vis als vegetarisch. Sterker nog: een nieuw concept is ‘on the way’ en daar hebben we jou bij nodig! We vertellen jou daar natuurlijk graag meer over.

Wat je krijgt

We leggen zowel onze gasten als ons personeel graag in de watten, dus je eet gratis mee op je werkdagen en met 25% personeelskorting als je in je eigen tijd komt eten. Bij ons krijg je een goed salaris (hoger dan de cao), goede fooien en zelfs een stukje winstdeling! Je komt terecht in een gezellig en collegiaal team, dat met oog voor detail de lekkerste gerechten op tafel zet. En wat ook fijn is: je kunt bij ons ook gewoon 4 dagen in de week werken!

Wat jij kunt

  • Allereerst: werken in een keuken (met aantoonbare ervaring)
  • Samenwerken in een team
  • Nederlands

Voor de keukenhulp vragen we eigenlijk niks anders dan heel veel enthousiasme en zin om aan het werk te gaan!

Word jij onze nieuwe collega? Stuur je motivatie (mag ook zonder cv) naar Vivienne Winkelaar, v.winkelaar@gmail.com.