'Shared dining' Bij Hen op Valentijnsdag

'Shared dining' Bij Hen op Valentijnsdag

Zin in een liefdevol diner op Valentijnsdag? Kom dan naar Bij Hen in Alphen, waar de koks speciaal voor Valentijnsdag een 'shared diner' hebben samengesteld voor slechts € 34,50 per persoon.

Het 'shared diner' begin je met een proeverijtje van verschillende voorgerechten, bestaande uit een kipcocktailtje, een steak tartaar van kalf, en gepofte Catalaanse prei met geitenkaas. Heb je daarna zin in een lekker tussengerechtje? Dan kun je kiezen voor een bospaddenstoelensoepje of een courgettesoepje.

Het hoofdgerecht wordt geserveerd op een stoere plank (ook weer om samen te delen) met daarop drie verschillende gerechten: Picanhasteak, kabeljauw met een korst van groene kruiden en “pulled oats” mexican style (vega) op het menu. Bij de hoofdgerechten wordt zoete aardappelfriet of oerfriet geserveerd, spinazie a la crème met een gepocheerd eitje, salade verde en krieltjes gegaard in kippenvet.

Om het diner af te sluiten wordt er een spetterend petit ‘grand dessert’ geserveerd, bereid met heel veel liefde door de koks. Kortom, lekker genieten van goed eten in een gezellige sfeer en met goed gezelschap, doe je Bij Hen.  

Bij Hen vind je op de Burgemeester Bruins Slotsingel 9, 2403 NC in Alphen aan den Rijn.