Originele boodschap voor de feestdagen van Bij Hen op ‘All I Want for Christmas Is You’

Originele boodschap voor de feestdagen van Bij Hen op ‘All I Want for Christmas Is You’

Het kan niemand zijn ontgaan dat de horecagelegenheden nog altijd gesloten zijn. Om hun gasten toch een fijne decembermaand te wensen, heeft restaurant Bij Hen een boodschap opgenomen op een van de meest bekende kerstnummers aller tijden. “De betekenis van het nummer is nooit eerder zo oprecht geweest!”

Bij Hen heeft uitgepakt met een eigen video op het kerstnummer ‘All I Want for Christmas Is You’. Het personeel neemt je mee door het restaurant en wenst hun gasten al playbackend fijne feestdagen toe. Eigenaresse Vivienne Winkelaar: “We vonden het hartstikke leuk om te doen, we hebben erg gelachen!”

De video heeft het team van Bij Hen om meerdere redenen gemaakt. “Het is natuurlijk een mooie manier om, ondanks al het gedoe rondom corona, iedereen toch een hele fijne decembermaand te wensen”, vertelt Vivienne. “We willen onze gasten hiermee laten weten dat we ze straks weer heel graag in ons restaurant terugzien. Ook is het ook fijn om elkaar, uiteraard op gepaste afstand, weer te zien en het contact niet te verliezen.”