Op naar een volgend Food & Wine Festival

Op naar een volgend Food & Wine Festival

Het eerste Food & Wine Festival van Alphen aan den Rijn is volgens zowel de organisatoren Bij Hen en Wijnbar&zo als het publiek geslaagd en voor herhaling vatbaar. Vanwege de slechte weersvoorspelling was het terras deels overkapt en werd het festival binnen, buiten en boven gehouden.

Kleine gerechten, verschillende wijnen, port, soorten kaas, gezonde drankjes en bier: het Food & Wine Festival had het allemaal. Het festival werd gehouden op het terrein van Bij Hen, de organisatie had eerder al aangekondigd er alles aan te doen om het festival droog door te laten gaan. Hiervoor lieten ze het terrein deels overkappen en werd ook de bovenverdieping van Bij Hen opengesteld.

Van tevoren riep de organisatie op om vooral op de fiets of lopend te komen, vanwege de beperkte parkeermogelijkheid voor de deur.

Zaterdagavond berichtte de organisatie op Facebook: "Ondanks de regen hebben vele bezoekers lekker droog kunnen genieten van de heerlijke wijnen, gerechten, muziek en gezelligheid." De bezoekers vonden het ook een geslaagde editie. Op naar een volgende!