Nieuw Bij Hen: ‘Kippetje op kenteken’

Nieuw Bij Hen: ‘Kippetje op kenteken’

Vanaf dit weekend kun je het hele weekend lang van 17:00 tot 20:00 uur een ‘Kippetje op Kenteken’ afhalen bij de kip drive thru van Bij Hen. Uiteraard wordt het kippetje geheel in stijl bij de auto gebracht.

"Onze Tante Door kip is een kippetje op stand en die wordt graag met de koets afgehaald", grapt Viviënne Winkelaar van Bij Hen. "Dit weekend gaan we weer beginnen. We zijn bewust vier weken echt dicht geweest en hebben ook niet bezorgd omdat we ook echt wilden proberen bij te dragen aan het verminderen van de besmettingscijfers."

Maar nu gaat Bij Hen weer knallen! Ze trappen dit weekend af met 'Kippetje op Kenteken', een ½ Tante Door kip (naar keuze: piri piri, bbq of knoflook peterselie) met verse friet, koolsla en een Mexicaanse maiskolf. Voor de kids zijn er kipnuggets van kipfilet met verse friet en appelmoes.

Hoe werkt het? Je bestelt bij het ‘bestelbusje’ van Bij Hen en krijgt een plekje toegewezen op de parkeerplaats. De scharrelkippetjes komen vervolgens geheel in stijl de bestelling bij de auto brengen. Superleuk én lekker!

Uiteraard gaat Bij Hen ook weer bezorgen. Dit doen ze op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Check de site voor het bezorgmenu www.bijhen.nl. Houd ook de Facebookpagina en/of Instagram in de gaten voor meer leuke en lekkere acties.