Nieuw Bij Hen: 'Beats 'n Eats'

Nieuw Bij Hen: 'Beats 'n Eats'

Vanaf 1 oktober start Bij Hen met ‘Beats ’n Eats’, een coronaproof avondje uit, met lekker eten, drinken en live muziek! 

Tot maart kun je elke donderdagavond aanschuiven bij dit lekkere en gezellige festijn. "We hebben, op dit moment, allemaal behoefte aan een leuke avond uit”, zegt Viviënne Winkelaar van Bij Hen. “Die corona hakt behoorlijk hard op je gemoedstoestand in. Samen met John le Maire, een oude bekende in het Alphense uitgaansleven, hebben we besloten om onze krachten te bundelen en van de donderdagavonden een coronaproof en culinair ‘feestje’ te maken.”

John le Maire is een oude rot in het vak en voor hem ligt ook een gedeelte van zijn muzikale leven stil. “Ik vind het heerlijk om weer in Alphen te kunnen optreden en zie de samenwerking met Bij Hen als een hele leuke en welkome aanvulling. Ik hoop veel oude bekende te zien en verheug me daarop, het is een soort reünie voor mij.”

Brood met dips, amuse van de chef, een culinair driegangen keuzediner en John le Maire, die de avond zal opleuken met zijn mooie stem en Amsterdamse humor. Dat is wat je kunt verwachten op deze eerste donderdagavond 1 oktober. Aanvang is om 19:00 uur. 

Meer info en reserveren: www.bijhen.nl of telefonisch via 0172 820002.

beats n eats bij hen.jpeg