Met het hele gezin genieten met de gerechten van Bij Hen

Met het hele gezin genieten met de gerechten van Bij Hen

Van kip en asperges tot truffelrisotto en een high wine. Bij Hen kan het allemaal! En er is ook een nieuw gerecht in het bezorgmenu opgenomen: een Japanse Sushibowl met zalm.

Bij Hen denkt aan iedereen. Vleesliefhebbers kunnen terecht voor een flaguette broodje met pulled beef, Thaise spareribs, een 1/2 Tante Door kip, langzaam gegaarde steak sukade of Oosterse kippendijspiezen. Ook staat er een heerlijk gerecht met asperges op de menukaart. Of misschien kies jij wel voor de romige vegetarische truffelrisotto? Als toetje kun je kiezen voor de Hollandse aardbeien met een crème van cheesecake en kersengel.

Op de gezonde tour? Kies dan voor één van de sushibowls. Hierbij kun je kiezen uit de sushibowl met huisgemarineerde zalm, avocado, edamameboontjes, komommer, wakamé, bosui, zwarte sesamzaad, Japanse sushirijst en wasabimayonaise. Liever geen vis? Kies dan voor de sushibowl met kip, avocado, edamameboontjes, komkommer, wakamé, bosui, zwarte sesamzaad, Japanse sushirijst en wasabimayonaise.

Voor de liefhebbers van een wijntje heeft Bij Hen de High Wine At Home. Dit bestaat uit diverse wisselende soorten kazen, worsten, hammen, olijven, bruschetta's, brood en Bij Hen dip met naar keuze een fles witte of rode wijn. De High Wine At Home is per twee personen te bestellen. Zo kun je er samen heerlijk genieten!

Ook heeft Bij Hen aan de kleintjes gedacht met een heerlijk kindermenu van nuggets, friet en appelmoes. Bij het drinken heb je de keuze uit witte wijn, Sungate California Chardonnay, rode wijn, Sungate California Cabernet Souvignon of een Cava hola.

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html. Let op: Bij Hen bezorgt in Alphen aan den Rijn en directe omgeving.