Mag ik u voorstellen: chef Jeff!

Mag ik u voorstellen: chef Jeff!

Met veel plezier kan ik melden dat Jeffrey Klever de functie van chefkok gaat vervullen "Bij Hen". Jeffrey heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de horeca. Jeff staat bekend als creatief, bevlogen en zeer vakbekwaam. Bovendien is het ook nog eens een hele aardige kerel die er alles aan doet om het zijn gasten het naar de zin te maken. Wij zijn daarom super enthousiast dat hij heeft toegezegd de leiding over de keuken op zich te nemen.

Vanaf januari 2018 bent u van harte welkom om van zijn kunsten te komen proeven. En dat is het tweede blijde nieuws dat ik kan melden. In januari gaan we écht open!

Zoals u nu – wellicht tijdens het wandelen - al kunt zien gaat het in rap tempo met de afbouw van het restaurant. De buitenkant is bijna klaar en binnen wordt keihard gewerkt om voor de opening alle puntjes op de i te zetten. Het is een hectische tijd en we vinden het heel spannend, maar het is zeker dat begin volgend jaar de eerste kippetjes vrolijk knisperend krokant draaien aan de prachtige kippengrill. 

Tot die tijd nog een tip voor thuis:

Italiaanse bol met Caesar salad
- Snijd de Italiaanse bol horizontaal door

- Meng mayonaise met wat tonijn (uit blik), blokjes augurk, kappertjes, gehakte ansjovis, gesneden bieslook en gemalen peper

- Pluk het vlees van gebraden kippenbout en verwarm het lichtjes in oven of koekenpan

- Besmeer beide binnenkanten van het brood ruim met de tonijnmayonaise

- Leg op de onderste helft knapperige ijsbergsla

- Leg hierop de warme kip

- Garneer met tuinkers en worteljullienne

- Dan de bovenkant van het brood erop en serveren met naturel chips

Eet smakelijk!

Peter Batelaan