Food, Wine & Music bij Bistrobar Bij Hen

Food, Wine & Music bij Bistrobar Bij Hen

Ter opvolging van het Food & Wine Festival organiseert Bij Hen aankomend najaar en in de winter diverse thema-avonden onder het motto ‘good food, good wines, good times’.  

Bij deze ‘feestjes’ draait alles om de combinatie tussen lekker eten, drinken en muziek. Op de eerste avond kunnen gasten genieten van een fantastisch 4-gangendiner met bijpassende wijnen, welke met zorg zijn uitgezocht door hofleverancier Ruud Warmerdam van Wijnbar & Zo. Liever geen wijn? Dan is er een bijpassend bierarrangement of een alcoholvrij wijnarrangement.

Goed eten en mooie wijnen moeten natuurlijk begeleid worden door goede muziek en ook daar zal het niet aan ontbreken. “Vooral de live muziek zie ik als een verrijking bij het tafelen. Tegenwoordig draait alles om de beleving en tijdens deze avonden komt alles samen. Je zult zien dat aan het einde van de avond het dak eraf gaat en alle calorieën er weer afgedanst worden,” vertelt Vivienne.

De eerste van de reeks ‘Good food, good wines, good times’ zal plaatsvinden op donderdag 3 oktober om 19:00 uur bij bistrobar Bij Hen.

Meer informatie over het definitieve menu en de thema’s volgen later. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan direct op 0172 820002 of via de website.