Een feestelijk mosselfestijn mét live muziek Bij Hen

Een feestelijk mosselfestijn mét live muziek Bij Hen

Yes, er kan weer wat meer! En dat moet gevierd worden. Daarom organiseert Bij Hen een gezellig mosselfestijn mét live muziek. Geniet van de lekkerste mosselen met een heerlijk glas wijn of een biertje. Dat is pas écht zomers genieten.

In het weekend van 18 en 19 juli serveert Bij Hen vanaf 17:00 uur de lekkerste mosselen. Voor slechts € 19,50 per persoon kun je onbeperkt mosselen eten. Je kunt kiezen uit drie soorten: Bij Hen classic mosselen met witte wijn, bouillon en groenten, Belgische mosselen met blond bier, room en groenten, of Thaise mosselen met kokos, laos, limoenblad en rode peper.

Ben je niet zo gek op mosselen? Ook daar heeft Bij Hen aan gedacht. Geniet dan van een heerlijke bavette steak, 1/2 kip, een lekkerbekje of verse vegetarische Fregola (pasta).

Reserveer snel een plekje voor de zaterdag of de zondag via www.bijhen.nl of telefonisch: 0172-820002. Oh, en neem de kinderen gerust mee! Die kunnen zich uitleven in de speeltuin, een potje minigolf spelen of stoer klimmen bij Klimpark Alphen.