Welkom Bij Hen!

Dit is de plek in Alphen aan den Rijn waar gastvrijheid de boventoon voert. Hier geniet je van een welverdiende kop koffie met versgebakken taart, na een wandeling rond de Zegerplas. Hier spreek je af voor een heerlijke lunch of schuif je aan voor een betaalbaar diner. Hier vier je feest, van een kinderpartijtje (met midgetgolf!) tot een onvergetelijke bruiloft. Hier is genoeg leuks te beleven, hoe jong of oud je ook bent. Kom langs en ontdek het zelf!

Hier wordt nog echt gekookt met verse ingrediënten, door een chef die zijn vak verstaat. Ontdek onze menukaarten, boordevol culinaire verrassingen: verse pizza, pasta, vlees, vis of vega, met een speciale kidskaart. In welk restaurant in Alphen aan den Rijn kun je nou zó genieten, terwijl de kids leuk spelen? Je bent er al: Bij Hen!

Ons restaurant ligt in Alphen aan den Rijn, middenin het groen, tegenover de kinderboerderij, in het mooie wandel- en fietsgebied Zegersloot, naast de minigolfbaan en op loopafstand van de Zegerplas.

Bekijk hier onze menukaarten.

 

Koffie en lunch
Niets lekkerder na een rondje Zegerplas: een goede cappuccino met versgebakken taart. Of ga jij liever voor een heerlijk pizzette?

Lekker eten
Heb jij onze kip, pizza's en pasta's al geproefd? Die is echt niet normaal lekker! Maar we serveren ook goede vlees-, vega- en kidsgerechten.

Leuk spelen
De kids kunnen lekker buiten spelen op de gave speeltoestellen! Maar ook binnen is er een leuke speelhoek voor de kinderen.

Balletje slaan
We hebben een eigen minigolfbaan, geopend van 12:00 uur tot zonsondergang. Wie slaat de eerste hole-in-one?

Feestjes
Ben je bijna jarig? Ga je trouwen? Partijtje? Of heb je iets anders te vieren? Een (groot of klein) feestje Bij Hen zal niemand snel vergeten. Bekijk snel onze brochure!

Kinderboerderij
Die zit om de hoek! En wees gewaarschuwd: de konijnen, schaapjes en pony’s zijn zo schattig dat je ze wel móet knuffelen.


 

 

Nieuws

Nieuws

Doe mee en win een paasbrunch bij Restaurant Bij Hen!

Het is bijna Pasen en dat betekent tijd voor gezelligheid en lekker eten! Namens Alphens.nl mogen wij een heerlijke paasbrunch weggeven, verzorgd door Restaurant Bij Hen. Maak kans op een onvergetelijke paasbrunch voor maximaal 4 personen, inclusief een bezoek van de paashaas voor een leuk fotomoment met de kinderen of het hele gezin!

Lees verder
Nieuws

Paasbrunch bij Bij Hen

Kom op eerste en tweede paasdag genieten bij Bij Hen tijdens een heerlijke paasbrunch/lunch! Volwassenen kunnen voor slechts €26,50 p.p. eten (let op! exclusief drankjes). Kids kunnen genieten voor een prijs van €12,50. Aanvang is tussen 11:00 en 13:00 uur. Beide dagen komt de paashaas langs en kun je tussen 12:00 en 13:00 uur op de foto met de haas.

Lees verder
Nieuws

Romantisch dineren met de Valentijnsdeal Bij Hen

Ben jij op zoek naar een leuke manier om je geliefde te verrassen, maar kom je elk jaar weer aanzetten met hetzelfde bosje bloemen? Wil je het deze keer anders aanpakken? Restaurant Bij Hen heeft de perfecte oplossing! Kom gezellig dineren op Valentijnsdag en geniet van hun driegangen diner voor slechts €26,- per persoon.

Lees verder
Nieuws

Geniet van de vegetarische proeverij van Bij Hen tijdens de Alphens Restaurantweek

De Alphens Restaurantweek vindt dit najaar plaats van 26 oktober tot en met 5 november. Ook dit jaar halen de deelnemende restaurants alles uit de kast om je smaakpapillen te verwennen. Vivienne Winkelaar vertelt wat gasten van Bij Hen kunnen verwachten.

Lees verder

Agenda

Momenteel hebben wij geen evenementen op de agenda staan

Neem contact met ons op

Wij zijn dagelijks open voor koffie, lunch, borrel en diner, behalve op maandag en dinsdag. Reserveren is fijn, dit kan direct online of neem telefonisch contact op via 0172-820002. We zijn te vinden op Burgemeester Bruins Slotsingel 9 in Alphen aan den Rijn, midden in recreatiegebied Zegersloot en tegenover de kinderboerderij. Kinderen zijn meer dan welkom en kunnen bij ons leuk buiten spelen of midgetgolfen.

Makkelijk parkeren Bij Hen

Aan beide kanten van de Burgemeester Bruins Slotsingel, direct naast Bij Hen, zijn twee ruime parkeerplaatsen. Je kunt hier 24/7 gratis parkeren.

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

Vanaf 12:00

Donderdag

Vanaf 12:00

Vrijdag

Vanaf 12:00

Zaterdag

Vanaf 12:00

Zondag

Vanaf 12:00