Bij Hen en de Schaapskooi bezorgen nu ook bij jou thuis

Bij Hen en de Schaapskooi bezorgen nu ook bij jou thuis

Sinds de sluiting van de horeca, spelen steeds meer restaurants in op het thuisbezorgen van de lekkerste gerechten. Ook Bij Hen en de Schaapskooi zijn nu gestart met bezorgen. Goed nieuws voor jou! Want je kan nu de heerlijkste pannenkoeken, kippetjes en borrelplanken bij jou thuis laten bezorgen.

Dit weekend geen zin of tijd om te koken en lekker makkelijk doen? Je kunt in deze tijden gewoon blijven genieten van de pannenkoeken en andere gerechten van de Schaapskooi en Bij Hen. Met twee uitgebreide kaarten zit er voor iedereen wel iets lekkers bij. Bovendien komen de Schaapskooi en Bij Hen de gerechten snel (en warm) bij jou thuisbezorgen. Eet smakelijk alvast!

Schaapskooi: geen pannenkoek gek genoeg

Van een ordinaire pannenkoek met stroop tot een pannenkoek met gekruid gehakt, zongedroogde tomaat, olijven en Parmezaanse kaas. Het kan allemaal! Ook voor de kinderen is er genoeg keuze in de vorm van een kleine pannenkoek. Toch geen zin in een pannenkoek, maar de rest van de familie wel? Kies dan voor een kip op stok, een Mexicaanse wrap of een heerlijke salade met kip.

Bij Hen: lekker thuis aan de keukentafel of op de bank

Ook bij Bij Hen is er genoeg keuze voor de hele familie. Je kan niet alleen kiezen tussen de heerlijke kippetjes van Bij Hen, maar ook voor verschillende vis-, andere vlees- en vegetarische gerechten. Zo staat er op de menukaart onder andere een lekkerbekje, Thaise spareribs en een heerlijke truffelrisotto. Maar uiteraard is er nog veel meer te vinden Bij Hen.

Bestel bijvoorbeeld een heerlijke ‘high wine at home’ voor twee personen. Dan ontvang je een fles Sungate California Chardonnay (wit), of Sungate California Cabernet Sauvignon (rood) met diverse hapjes. Ben je meer een fan van Gin tonic? Bestel dan de ‘Gin tonic experience’. Hierbij ontvang je een Sir Edmond Gin-tonic en Hendrick’s Gin-tonic per persoon met diverse borrelhapjes.

Wil jij ook thuis genieten van de gerechten uit een van de twee topkeukens? Bestel dan snel via www.schaapskooithuis.nl of via www.bijhenthuis.nl en wellicht waag jij je vanavond nog aan deze heerlijke gerechten!