Alphens Restaurantweek: Bij Hen - wees er als de kippen bij!

Alphens Restaurantweek: Bij Hen - wees er als de kippen bij!

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bij Hen.

Wees er als de kippen bij! Bij Hen heeft een heerlijk menu voor de Alphens Restaurantweek samengesteld. Heerlijk om dit te combineren met een leuke activiteit. Midgetgolf, Klimmen of gewoon een rondje Zegerplas? Daarna genieten van dit super menu!

Eerst word je verrast met een amuse van de chef, om daarna een heerlijk voorgerecht van pulled chicken voorgeschoteld te krijgen. De zwarte knoflookmayonaise, krokante uitjes en gegrilde pita maken dit helemaal af. Ga je voor de vegetarische optie? Dan kan je kiezen voor pulled knolselderij.

Als hoofdgerecht krijg je een lekkere dry aged Picanha vergezeld met zomerse groenten, opperdoesronde, balsamicojus en niet te vergeten verse friet met truffelmayonaise. Ook hier kan je weer vega genieten. Het vlees maakt dan plaats voor een tournedos van Aubergine.

En dan het dessert. Alleen hierom wil je al reserveren! Witte Tony Chocolony Raspberry chocolademousse, perzik van de Big Green Egg, framboos en limoncellosorbet!

Iets meer trek?

Optioneel kan je nog voor een heerlijk tussengerecht kiezen. Romige gebakken Hollandse mosselen of gnocchi (vegetarische optie), met groene kruidencrumble en parmezaanse kaas.

Loopt het water je al in de mond? Reserveer dan alvast snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kan je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.