Iets te vieren

BRUILOFT


Verliefd, verloofd en nu op zoek naar een mooie trouwlocatie? Vier het dan gezellig bij ons: Bij Hen dus! Op een bijzondere locatie, met lekker eten, goede muziek en perfecte parkeervoorzieningen.

Jullie grote dag moet perfect zijn. Dat begrijpen wij. Daarom organiseren wij jullie bruiloft tot in de puntjes en helemaal naar jullie wens. Van interieur, muziek en licht tot eten, drinken en ceremonie. Want ja, Bij Hen is een officiële trouwlocatie. Jullie kunnen hier dus trouwen, eten én feesten. Of één van deze opties, dat kan natuurlijk ook!

Behalve ons restaurant, beschikt Bij Hen over een mooie, grote bovenruimte (met lift) waardoor we ruimte hebben voor trouwfeesten voor 10 tot wel 200 personen. We toveren deze ruimte graag om tot jullie ideale trouwlocatie!

Bij Hen is een nieuwe locatie die sfeervol is ingericht met een knipoog naar de natuur. Een gezellige, trendy omgeving waarin hout de boventoon voert. Bij Bij Hen hangt een warme, ongedwongen sfeer. Dat is toch precies wat jullie willen op de mooiste dag van je leven?

Het restaurant ligt middenin het Groene Hart. In het Heempark welteverstaan, een prachtig wandel- en fietsgebied in het verrassende Alphen aan de Rijn. Je vindt Bij Hen tegenover de kinderboerderij, naast de midgetgolf baan en op loopafstand van de Zegerplas. Er is dus genoeg te doen voor jong en oud!

Willen jullie met de voetjes van de vloer? Dan regelen wij met liefde een live band of dj voor jullie feest. Alles is mogelijk. Niet alleen qua muziek, ook qua licht kunnen jullie je wensen doorgeven. We bespreken graag de mogelijkheden.

Zijn jullie enthousiast geworden? Vul dan gauw het contactformulier in en wie weet zitten wij binnenkort om de tafel om de wensen te bespreken voor jullie droombruiloft. Tot ziens bij Bij Hen!

FEESTEN EN PARTIJEN

Verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, kerstborrel, zoveel jaar getrouwd... Je kunt het zo gek niet bedenken of er is iets te vieren en wij vieren dat graag met u mee. 

Een feestavond met mooie luxe hapjes, champagne om te proosten, buffetten, drive-in show, een live band, niets is ons te gek. Dit is een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Wij hebben diverse feestavondarrangementen voor u samengesteld.

Uiteraard maken wij graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Bekijk hieronder ook onze:

*De gerechten voor diner en buffetten kunnen per seizoen verschillend zijn